طريقة عمل تورتة الكنافة بالشيكولاتة وكريمة البندق

طريقة عمل تورتة الكنافة بالشيكولاتة وكريمة البندق




طريقة التحضير

نضع السمن السائح علي الكنافة ثم تفرد الكنافة علي الصينية .
تخبز الكنافة في فرن ساخنة علي حرارة 180 درجة حتي احمرار الوجه .
نقوم بعمل طبقات من الكنافة 
نقوم بعمل العسل ويصب علي الكنافة .
ونحشي بين هذة الطبقات بكريمة البندق 
ثم تزين بوضع كور الشيكولاتة من الجوانب باستخدام الشيكولاتة السايحه وبالهنا والشفا .

التالى
السابق
Click here for Comments

0 التعليقات: