أسهل طريقة لعمل (فراخ كنتاكي)

أسهل طريقة لعمل (فراخ كنتاكي)

أجمل الاكلات 


المقادير

  1. 2 ملعقة توم بودر
  2. 2 ملعقة بصل بودر
  3. 2 ملعقة شطه
  4. 2 ملعقة كمون
  5. 2 ملعقة فلفل اسود
  6. كوب لبن
  7. كوب دقيق
  8. فرخه قطع نيه بدون سلق

طريقة التحضير

جبت الفراخ غسلتها كويس وصفتها من المايه وجبت طبق فيه معلقه توم بودر ومعبقه بصل بودر معلقه شطه معلقه ملح معلقه كمون معلقه فلفل اسود وقلبتهم وحطتيهم عالفراخ قلبتها كويس وصبيت عليهم كوب لبن وحطيتها في علبه وقفلت عليها ورجتها كويس ودخلتها التلاجه بالليل 
وقت الغدا حطيت طبق فيه كوبايه دقيق وعليها نفس البهارات ال فاتت وطلعت الفرا خ قلبتها فالدقيق بدوووون مضغط عليها وبعدين شلتها من الدقيق رجعتها للتتبيله بتاعه اللبن تاني وبعدين طلعتها حطيتها فالدقيق ورجيت الطبق كويسس بدون اي ضغط وعلي حله فيها زيت سخن نزلت الفراخ وغطيت عليها وبعد دقيقتين هديت النار وسبتها بالظبط ٢٠دقيقه وعليت النر خالص عشان الفراخ تنشف وتقرمش وطلعتها قرمشه وطعم حكايه
التالى
السابق
Click here for Comments

0 التعليقات: