طريقة البيتزا باللحمة المفرومة على الطريقة المصرية

طريقة البيتزا باللحمة المفرومة على الطريقة المصرية 





المقادير لعمل البيتزا باللحم المفروم :

4 كوب دقيق
كوب حليب
كيس خميره فوريه
بيضه
علبه زبادي
0.5 معلقه بيكنج بودر
0.5 كوب سمنه علي زيت وممكن نص كوب سمن بس او زيت بس
4 معالق لبن بودره
رشه ملح
معلقتين سكر ورشه ملح
شرايح طماطم وفلفل
زيتون اخضر واسود
زعتر
كاتشب
جبنه رومي وجبنه موزاريلا


طريقة التحضير لعمل البيتزا باللحم المفروم :

ننخل الدقيق كويس في طبق بلاستيك متوسط
التالى
السابق
Click here for Comments

0 التعليقات: