طريقة البيتزا باللحمة المفرومة على الطريقة المصرية
المقادير لعمل البيتزا باللحم المفروم :
4 كوب دقيق
كوب حليب
كيس خميره فوريه
بيضه
علبه زبادي
0.5 معلقه بيكنج بودر
0.5 كوب سمنه علي زيت وممكن نص كوب سمن بس او زيت بس
4 معالق لبن بودره
رشه ملح
معلقتين سكر ورشه ملح
شرايح طماطم وفلفل
زيتون اخضر واسود
زعتر
كاتشب
جبنه رومي وجبنه موزاريلا
طريقة التحضير لعمل البيتزا باللحم المفروم :
ننخل الدقيق كويس في طبق بلاستيك متوسط
4 كوب دقيق
كوب حليب
كيس خميره فوريه
بيضه
علبه زبادي
0.5 معلقه بيكنج بودر
0.5 كوب سمنه علي زيت وممكن نص كوب سمن بس او زيت بس
4 معالق لبن بودره
رشه ملح
معلقتين سكر ورشه ملح
شرايح طماطم وفلفل
زيتون اخضر واسود
زعتر
كاتشب
جبنه رومي وجبنه موزاريلا
طريقة التحضير لعمل البيتزا باللحم المفروم :
ننخل الدقيق كويس في طبق بلاستيك متوسط
0 التعليقات: