طريقة عمل لاسباجيتي الايطالي 2017
المقادير
- 4 x عدد فص ثوم مهروس
- 2 x معلقة كبيرة سمن
- 2 x عدد طماطم
- 1 x عدد فلفل أخضر حلو
- 1 x رشة فلفل اسود مطحون
- 1 x رشة ملح
- 1 x كيلو مكرونة
الخطوات
- في حلة على النار فيها مياه بتغلي هنضيف المكرونة و نسيبها 8 لـ 10 دقايق او لحد ما تستوى.
- على ما المكرونة تستوي نبدأ بعمل الصلصة. نعصر الطماطم.
- في طاسة غويطة على النار هنضيف سمن و نذوبها و نضيف عليها عصير الطماطم و الملح و الفلفل و الثوم و نقلب جيدا و نسيبها على نار هادية 5 لـ 6 دقائق
- بعد ما نصفي حلة المكرونة من المياه هنضيفها على الصلصة و نقلبهم جيدا و نسيبها 3 دقائق و بعدين نشيبها من على النار. جاهزة للنقديم
0 التعليقات: