طريقة عمل لاسباجيتي الايطالي 2017

طريقة عمل لاسباجيتي الايطالي 2017




المقادير

  • x عدد فص ثوم مهروس
  • x معلقة كبيرة سمن
  • x عدد طماطم
  • x عدد فلفل أخضر حلو
  • x رشة فلفل اسود مطحون
  • x رشة ملح
  • x كيلو مكرونة

الخطوات

  1. في حلة على النار فيها مياه بتغلي هنضيف المكرونة و نسيبها 8 لـ 10 دقايق او لحد ما تستوى.
  2. على ما المكرونة تستوي نبدأ بعمل الصلصة. نعصر الطماطم.
  3. في طاسة غويطة على النار هنضيف سمن و نذوبها و نضيف عليها عصير الطماطم و الملح و الفلفل و الثوم و نقلب جيدا و نسيبها على نار هادية 5 لـ 6 دقائق
  4. بعد ما نصفي حلة المكرونة من المياه هنضيفها على الصلصة و نقلبهم جيدا و نسيبها 3 دقائق و بعدين نشيبها من على النار. جاهزة للنقديم
التالى
السابق
Click here for Comments

0 التعليقات: