طريقة عمل مشروب الجنزبيل الساقع

طريقة عمل  مشروب الجنزبيل الساقع مع مدونة الفيلسوف انت دائما فى القمة 



المقادير

4 x عود نعناع
4 x قطعة ثلج
3 x معلقة كبيرة عسل نحل
3 x عدد ليمونة
1 x كوب ماء
1 x عدد ماء فوار طبيعي (ساقع)
1 x عدد جنزبيل (فريش صغيرة)
الخطوات

هنبشر الجنزبيل بالمبشرة و نغليه فى الكنكة 5 دقايق مع ربع كباية ميا.
هنصفى الجنزبيل فى كوب التقديم الكبير و نضيف له العسل و نقلبه كويس.
هنضيف عصير ليمونتين و نقلب.
هنقطع ليمونه شرائح و نشيل النعناع من الأعواد
هنضيف الثلج و شرائح الليمون و أوراق النعناع فى الكوب.
هنحط عصاية تقليب و نضيف الماء الفوار قبل التقديم على طول
التالى
السابق
Click here for Comments

0 التعليقات: