طريقة عمل مشروب الجنزبيل الساقع
المقادير
- 4 x عود نعناع
- 4 x قطعة ثلج
- 3 x معلقة كبيرة عسل نحل
- 3 x عدد ليمونة
- 1 x كوب ماء
- 1 x عدد ماء فوار طبيعي (ساقع)
- 1 x عدد جنزبيل (فريش صغيرة)
الخطوات
- هنبشر الجنزبيل بالمبشرة و نغليه فى الكنكة 5 دقايق مع ربع كباية ميا.
- هنصفى الجنزبيل فى كوب التقديم الكبير و نضيف له العسل و نقلبه كويس.
- هنضيف عصير ليمونتين و نقلب.
- هنقطع ليمونه شرائح و نشيل النعناع من الأعواد
- هنضيف الثلج و شرائح الليمون و أوراق النعناع فى الكوب.
- هنحط عصاية تقليب و نضيف الماء الفوار قبل التقديم على طول
0 التعليقات: